Beschikbaarheid: 3
U-Sport Bike Cleaning & Maintenance Gift Box
Model: Bike Cleaning & Maintenance Gift Box
€ 34,95
Excl. BTW: € 28,88

Aantal

Icon Stel een vraag over dit product

Bike Cleaning & Maintenance Gift Box

De Bike Cleaning & Maintenance gift box is hèt perfecte cadeau voor fietsliefhebbers. De box bevat zes essentiële producten voor het onderhoud van je ketting, frame, aandrijving en mechanische onderdelen. Met de box helpen we jou om je fiets te reinigen, smeren, onderhouden en beschermen, voor een langere levensduur en optimale fietservaringen. Met de sprayfunctie zijn de onderhoudsproducten eenvoudig aan te brengen. Drie van de vier sprays bevatten een Dual Spray Head (sprietje) om moeilijk bereikbare onderdelen eenvoudig te bereiken. De hoogwaardige producten in deze box mogen niet ontbreken in je garage, schuur of onderhoudswerkplaats. Met korte instructiefilmpjes, leggen we uit hoe je de producten het beste gebruikt en onderhoud jij je fiets als een echte mecanicien.

Inhoud Gift box:
  • Bike Foam Cleaner is een biologisch afbreekbare foamreiniger om je frame, onderdelen en accessoires er als nieuw uit te laten zien.
  • Chain Cleaner is een krachtige kettingreiniger- en ontvetter om snel en effectief olie, vet / wax en vuil van de ketting, tandwielen en kettingbladen te verwijderen voor een schone, glimmende ketting.
  • Ceramic Chain Lubricator is een hoogwaardig smeermiddel met keramische deeltjes voor langdurige smering en onderhoud van je fietsketting.
  • Bike Protector is een multifunctionele reinigings- en beschermingsolie. De spray beschermt frames en voorkomt vuilaanhechting, corrosie en beschadigingen.
  • Cassette Claw & Detail Drive Chain Brush voor het reinigen en onderhouden van je ketting, tussen kettingbladen en moeilijk bereikbare aandrijvings-onderdelen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Gerelateerde producten