Beschikbaarheid: 1
U-sport Zero Friction
Model: Zero Friction
€ 10,95 € 14,50
Excl. BTW: € 9,05

Aantal

Icon Stel een vraag over dit product

U-Sport Zero Friction

Zero Friction Chafing protection spray

Zero Friction is een beschermingsspray voor het voorkomen van schuring, blaren en huidirritaties door of tijdens het sporten.
De chafing protection spray zorgt voor een dunne- gladde beschermlaag op de huid ter voorkoming en vermindering van wrijving en schuring door sportschoenen- en kleding, wetsuits of andere sporthulpmiddelen.
Met de Zero Friction verminder je hierdoor de kans op irritaties en blaren of andere ongemakken door schuring.
De Zero Friction van U-Sport is een onmisbaar hulpmiddel voor veldsporters en wandelaars, hardlopers, triatleten, bergbeklimmers, watersporters, fietssporten en overige duursporters.

Wrijving en schuring komen veel voor tijdens fysieke inspanning en belemmeren sporters in hun prestatie. De Zero Friction zorgt voor een dunne- gladde beschermlaag op de huid ter voorkoming en vermindering van wrijving of schuring. Gebruik de beschermingsspray voorafgaand of tijdens sportinspanning op wrijvingsgevoelige plaatsen van de huid. De beschermlaag helpt ongemakken zoals schuring en blaren voorkomen en vermindert huidirritatie, waardoor je met meer comfort kan blijven sporten.

Voordelen Zero Friction

  • Voorkomt en vermindert wrijving en schuring door sportkleding en sportaccessoires.
  • Verkleint de kans op irritaties en blaarvorming tijdens inspanning.
  • Vermindert frictie door langdurige inspanningen of zweten.
  • Helpt bij het makkelijker aan- en uittrekken van wetsuits / duikpakken.
  • Voorkomt een droge, schrale en ruwe huid.
  • Beschermt de huid.
  • Blijft langdurig op de huid.
  • Waterresistent.

Tijdens sportinspanning voorkomt de gladde beschermlaag frictie en hot spots veroorzaakt door sportschoenen, sport (compressie) kleding, zwem- en duikpakken, wetsuits en sportaccessoires.
De spray helpt hiernaast bij het makkelijk aan- en uittrekken van wetsuits en duikpakken.


De anti-frictie werking van de spray verkleint de kans op blaarvorming, huidirritaties en andere huidongemakken tijdens en na het sporten. De spray met een vochtinbregende crème voorkomt een droge, schrale of ruwe huid. Sporters ervaren hierdoor meer comfort tijdens trainingen en wedstrijden.


De beschermlaag kan worden aangebracht terwijl je handen schoon blijven, is waterresistant en blijft lang op de huid. De spray werkt zowel rechtop als op de kop en kan eenvoudig aangebracht worden. Zero Friction is te gebruiken op de voeten (slipgevaar), tenen, armen, benen, liezen, binnenkant van de dijen, op tepels, hals, oksels en borst.


De beschermlaag is makkelijk te verwijderen met water en zeep en tast sportkleding, fietsbroeken of andere sportuitrusting niet aan. Deze eigenschappen maken de spray zeer gebruiksvriendelijk. Zero Friction is een waardevol hulpmiddel voor sporters die optimaal willen presteren met minder ongemakken en meer comfort!U-Sport – We Advise

Wil jij tijdens het sporten ook je huid beschermen tegen zonnebrand? Bekijk dan de U-Sport Sun Protector SPF30, speciaal ontwikkeld voor sporters. Bekijk alle U-Sport producten voor het ondersteunen van je voorbereiding, prestatie en herstel hier.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Gerelateerde producten