Beschikbaarheid: 8
U-Sport GIFT BOX BIKE CARE ESSENTIALS
Model: GIFT BOX BIKE CARE ESSENTIALS
€ 29,95
Excl. BTW: € 24,75

Aantal

Icon Stel een vraag over dit product

GIFT BOX BIKE CARE ESSENTIALS

De Gift Box Bike Care Essentials is hét perfecte cadeau voor fanatieke fietsliefhebbers. De box bevat vijf essentiële producten voor onderhoud van je ketting, frame, aandrijving en mechanische onderdelen. Met de producten uit de Gift Box Bike Care Essentials – DB reinig, smeer, onderhoud en bescherm jij je fiets, voor optimale fietservaringen. De DB staat voor Disc Brake. Dit betekent dat de box uitermate geschikt is voor het schoonmaken en onderhouden van fietsen met schijfremmen. Een fanatieke fietser weet dat regelmatig onderhoud de levensduur van je sportfiets aanzienlijk verlengt. Deze onderhoudsbox mag dus niet ontbreken in je garage, schuur of onderhoudswerkplaats. Met korte instructiefilmpjes leggen we uit hoe je de producten het beste gebruikt en onderhoud jij je fiets als een echte mecanicien.  

Inhoud Gift Box Bike Care Essentials: 
Bike Foam Cleaner: een biologisch afbreekbare schuimreiniger om je frame, onderdelen en accessoires er in een handomdraai als nieuw uit te laten zien.
Chain Cleaner: een krachtige kettingreiniger en -ontvetter om effectief olie, vet en vuil van de ketting, tandwielen en kettingbladen te verwijderen voor een glimmende ketting.
All Weather Bio Chain Oil: een duurzame kettingolie die je fietsketting beschermt tegen vocht, water en roest door de sterke smeerfilm die de olie creëert. Deze kettingolie is het ultieme smeermiddel voor lange fietstochten, onder alle weersomstandigheden. 
Disc Brake Cleaner: een krachtige remreiniger die olie, vet, remvloeistoffen, modder en vuil van de remschijven verwijdert. Zo worden piepende remmen en slijtage voorkomen. 
Microfiber Cleaning & Polishing Cloth: een micro vezeldoek waarmee je jouw frame en andere fietsonderdelen snel en effectief schoon maakt. De micro vezeldoek van ultra zachte en fijne vezels neemt vuil en vet gemakkelijk op. 

Wil je exact weten hoe je de producten het beste kunt gebruiken? Bekijk dan de gebruiksaanwijzing onder downloads. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Gerelateerde producten