Beschikbaarheid: Niet in voorraad
Wahoo Kickr Bike - Voorraad!
Model: KICKR Bike
€ 3.499,00
Excl. BTW: € 2.891,74

Aantal

Icon Stel een vraag over dit product

Wahoo KICKR Bike - Voorraad


Beschrijving

De KICKR BIKE biedt ongekende innovaties zoals geïntegreerde hellingshoeken, aanpasbare versnellingen en gesimuleerde schakelingen om zo de meest krachtige, gepersonaliseerde en realistische indoor trainingservaring te creëren. 

Met behulp van de legendarische vliegwiel technologie van de KICKR creëert de KICKR BIKE een ongeëvenaarde responsiviteit en vermogensnauwkeurigheid van +/- 1%.
De realistische hellingshoeken komen overeen met beklimmingen van wel 20% tot afdalingen van wel -15%, terwijl je je snelheid kunt behouden en het gevoel van een outdoor rit kunt repliceren.
De robuuste constructie van staal en aluminium is bestand tegen alle soorten ritten, zelfs als je benen het niet meer houden. 

De Wahoo Fitness app leidt je door de eenvoudige set-up van vijf stappen. Je kunt kiezen voor professionele afmetingen, een foto om je fiets mee te meten, of je lichaamsafmetingen invoeren om zo de pasvorm van je fiets aan te kunnen passen. 

De virtuele schakeltechnologie van de KICKR BIKE is programmeerbaar zodat 'ie overeenkomt met de exacte verhoudingen, snelheden, het aantal tanden en de groepset van SRAM, Shimano en Campagnolo.
Een digitaal display communiceert duidelijk versnellingen als niveau, zodat je altijd weet waar je bent in iedere fase van je rit. 

De KICKR BIKE kan naadloos worden geïntegreerd met andere Wahoo producten en kan bijvoorbeeld eenvoudig worden gekoppeld aan de ELEMNT GPS-fietscomputer, smartphone, tablet of pc.
Zoals iedere Wahoo Smart Trainer is ook de KICKR BIKE compatibel met de meest populaire trainingsapps zoals Zwift, TrainerRoad en meer!
De KICKR BIKE is niet alleen een slimme fiets, het is een echte trainingsmachine die de grens tussen virtueel en realiteit vervaagt!


- Geoptimaliseerde vliegwiel technologie
- Vrijwel stille werking
- Gecontroleerde weerstand
- +/- 1% vermogensnauwkeurigheid
- Kalibratie vrij
- Verstelbare crank arm (lengtes: 165, 167,5, 170, 172,5 en 175)
- ANT+, ANT+ FE-C en Bluetooth connectiviteit
- Digitaal LED-display
- Meet snelheid, afstand, kracht en cadans
- Compatibel met de KICKR HEADWIND
- Compatibel met alle ELEMNT GPS-fietscomputers
- Compatibel met apps van derden zoals Zwift en TrainerRoad


Categories: Fietstrainers

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Gerelateerde producten