Beschikbaarheid: 2
Vittoria E-Barzo Graphene 2.0 29x2.25
Model: E-Barzo Graphene 2.0
€ 49,95 € 59,95
Excl. BTW: € 41,28

Aantal

Icon Stel een vraag over dit product

Vittoria E-Barzo Graphene 2.0 29x2.25

Technische XC-banden voor een e-bike?
De E-Barzo is uw keuze voor tractie en actieradius. Hoe kan zo'n agressieve XC-band zo snel rollen? De magie begint in het middelste loopvlak waar Vittoria een afwisselend ribdesign en een progressieve spleethoek heeft geplaatst. De bochten worden bediend door de blokknoppen in motostijl, die in een beproefde V-vorm zijn gerangschikt. Het resultaat is een band die in de bochten net zo snel is als op de rechte stukken, maar toch de bescherming biedt van een volledige profieldiepte. Rotsen en wortels? Check.

GRAFHENE 2.0
Met als doel steeds de grenzen van het mogelijke te verleggen, is Vittoria erin geslaagd een nieuwe generatie van Graphene te ontwikkelen: GRAPHENE 2.0. In tegenstelling tot de eerste generatie grafeen is de nieuwe Graphene 2.0 gefunctionaliseerd om de specifieke prestaties van de band te verbeteren. Met andere woorden: Waar de eerste generatie grafeenmengsels de lat al hoog legt, duwt Graphene 2.0 de prestatiemetriek wat hoger. Vittoria is nu in staat om grafeen op een zodanige manier toe te passen dat het prestaties kan leveren die specifiek betrekking hebben op snelheid, grip op nat wegdek, robuustheid en lekbestendigheid.

TNT
TNT, kort voor Tube/No-Tube, kan met of zonder binnenband worden gebruikt. Wat oorspronkelijk begon als Vittoria's Tubeless Ready karkas is de voor de hand liggende keuze geworden voor racers die eisen stellen aan de betrouwbaarheid van de wedstrijddag.

Type band: Vouwband
Tubeless: TNT
Velg maat: 29 inch
Breedte: 2.25 inch
Kleur: Zwart/Antraciet

Categories: Banden

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Gerelateerde producten