Beschikbaarheid: 3
U-Sport Bike Cleaning & Maintenance Box
Model: Bike Cleaning & Maintenance Box
€ 64,95
Excl. BTW: € 53,68

Aantal

Icon Stel een vraag over dit product

Bike Cleaning & Maintenance Box


De U-Sport Bike Cleaning & Maintenance onderhoudsbox is een cadeau voor iedere fietsliefhebber. De acht producten in de box helpen jou bij het volledig onderhoud van je ketting, frame, aandrijving en mechanische onderdelen. Met korte instructiefilmpjes helpen we jou om je fiets te reinigen, smeren, onderhouden, poetsen en beschermen. Door de spray functie zijn de onderhoudsproducten eenvoudig aan te brengen. Vijf van de acht sprays bevatten een Dual Spray Head (sprietje) om moeilijk bereikbare delen moeiteloos te bereiken. Deze Bike Cleaning & Maintenance box mag niet ontbreken in je garage, schuur of onderhoudswerkplaats!

Inhoud Bike Cleaning & Maintenance onderhoudsbox
Bike Foam Cleaner is een biologisch afbreekbare foam reiniger om je frame, onderdelen en accessoires er als nieuw uit te laten zien.
Chain Cleaner is een krachtige kettingreiniger- en ontvetter om snel en effectief olie, vet en vuil van de ketting, tandwielen en kettingbladen te verwijderen voor een schone, glimmende ketting.
Ceramic Chain Lubricator is een hoogwaardig smeermiddel met keramische deeltjes voor langdurige smering en onderhoud van je fietsketting.
Bike Protector is een multifunctionele reinigings- en beschermingsolie. De spray beschermt frames en voorkomt vuilaanhechting, corrosie en beschadigingen.
Multi Bike Maintainer is een multi-spray waarmee je mechanische en metalen onderdelen reinigt, smeert en beschermt. De spray helpt vastzittende onderdelen los te krijgen.
Silicone Bike Shine Protector is een beschermende en smerende poetsolie. De spray geeft glans & beschermt met een vuil- en waterafstotend laagje tegen roest, corrosie en vuilaanhechting. 
Bike Wax Polisher is een hoogwaardige wax spray waarmee je jou frame een boost geeft. Het poetsmiddel reinigt, beschermt en zorgt voor schone en glanzende frames en onderdelen.
Disc Brake Cleaner is een krachtige remreiniger. De spray verwijdert olie, vet, remvloeistoffen, modder en vuil van de remschijven en voorkomt en vermindert hiermee piepen en slijtage.

Eigenschappen
Inhoud: 8 U-Sport Cycling producten
Artikelnummer: 79-000026-01
U-Sport: Technical Care
Toepassing: Schoonmaken, smeren, onderhouden, poetsen en beschermen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Gerelateerde producten