Beschikbaarheid: 2
U-Sport Cassette Claw & Detail Drive Chain Brush
Model: Cassette Claw & Detail Drive Chain Brush
€ 5,95
Excl. BTW: € 4,92

Aantal

Icon Stel een vraag over dit product

Cassette Claw & Detail Drive Chain Brush

Zit er vuil, stof of modder op je ketting, tandwielen, in de cassette, derailleur of de tussen kettingbladen van je fiets? De Cassette Claw & Detail Drive Chain Brush helpen jou om deze onderdelen te reinigen. Gebruik het setje na het reinigen en ontvetten van de ketting en aandrijving onderdelen met de Chain Cleaner van U-Sport. Om modder en vuil in de cassette en tussen kettingbladen los te weken gebruik je de Cassette Claw. De cassettereiniger heeft een buigzame gekartelde schraper met ronding en past tussen de kettingbladen waardoor vuil en modder goed los geweekt kunnen worden. Met de Detail Drive Chain Brush, ontwikkeld met stevige duurzame nylonharen, borstel je eenvoudig vuil, stof of modder van de ketting, tandwielen, derailleur, cranks en remblokken. Spoel voor een uitstekend schoon resultaat de onderdelen na om het vuil en modder te verwijderen en droog af met een doek.

Voordelen Cassette Claw & Detail Drive Chain Brush 
Cassette Claw: borstel met gekartelde haak speciaal voor het reinigen van de cassette en losweken van vastgekoekte of opgedroogde modder tussen kettingbladen.
Detail Drive Chain Brush: borstel met stevige duurzame nylonharen voor het reinigen van de ketting, tandwielen, cassette, derailleur en remblokken.
Ideaal voor moeilijk bereikbare aandrijving onderdelen.
Geschikt voor racefietsen, mountainbikes, cross-fietsen en andere (sportieve) fietsen.
Beide borstels zijn gemaakt van duurzaam kunststof materiaal.
Om het onderhoud van je ketting en aandrijving helemaal compleet te maken gebruik je de Ceramic Chain Lubricator. Deze hoogwaardige kettingolie met keramische deeltjes smeert de ketting langdurig en zorgt voor soepel draaien en schakelen van de ketting. De complete onderhoudsbeurt verbetert de efficiëntie en levensduur van je ketting en onderdelen en draagt bij aan optimale fietservaringen!

Eigenschappen
Materiaal: Kunststof (PP)
Artikelnummer: 89-000001
U-Sport: Technical Care
Toepassing: Reiniging van de ketting, cassette, tandwielen, cranks, derailleur en remblokken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Gerelateerde producten